Lossari

Lähipalveluiden opastuskeskus

Tehdään itse paikalliset palvelut!

 

Lossari-keskus on rakentunut Eskolan kylän omatoimisen palvelutuotannon pohjalle. Meiltä löydät Eskolan kylän parhaat matkailukohteet ja oheispalvelut juuri sinulle sopivina paketteina. Tarjoamme myös monipuolisen kattauksen tietoa lähipalveluiden kehittämisestä sekä omien esimerkkiemme pohjalta että ohjaamalla asiakkaamme sopivan tietolähteen äärelle. Järjestämme opastuksia, koulutuksia ja luentoja sekä paikan päällä Eskolassa että asiakkaan valitsemassa kohteessa. Lossari-keskukseen on syntymässä myös valtakunnallinen kyläkirjakirjasto, jonka kokoelmia kartutamme jatkuvasti. Maaseudun kehittämisen käsikirjasto ja professori Eero Uusitalon arkisto ovat tärkeä osa tarjoamiamme palveluita.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva palveluopastus! Alkuun pääsette palvelupalettimme avulla. Sivuiltamme löytyy myös hyviä vinkkejä ja linkkejä lähipalveluiden kehittäjälle.

Lossari-keskusta ylläpitävät Eskolan Kyläyhdistys ry ja Eskolan Kyläpalvelu Oy, kylän yhteisesti omistama yritys, joka käyttää voittonsa kylämme palveluiden kehittämiseen. Teemme yhteistyötä myös Eskolan muiden toimijoiden kanssa.

lossari = välietapin lastaaja, joka siirtää tavaraa esim. junasta toiseen, sanaa käytetty Eskolan metsäradalla 1920-1960-luvuilla

Yhteystiedot

p. 044 947 9102, palvelevayhteiso(at)saunalahti.fi 

Lossari-keskusta hallinnoivat Eskolan Kyläyhdistys ry ja Eskolan Kyläpalvelu Oy yhteistyössä kylän muiden toimijoiden kanssa.