Eskola-talo ja Veturitalli

 

Eskola-talo

Koulutie 3, 69150 Eskola (ent. Hanhinevan koulu)

Eskola-talo on monipuolinen kehittyvä palvelukokonaisuus. Kattomme alta löydät Lounasruokala Pikku-Pässin, Tenavatallin päiväkodin, kyläkirjaston, omarahoitteisen koulun ja kyläpalvelutoimiston, josta saat tietoa mm. kotipalvelusta. Tervetuloa!

Avoinna arkisin pääsääntöisesti klo 9-15 tai henkilökunnan ollessa paikalla.

Palveluita koskevat tiedustelut Eskolan Kyläpalvelu Oy:n numerosta p. 045 1513 244 tai suoraan esim. päiväkodilta tai keittiöltä.

Eskolan Kyläpalvelu Oy täytti 13.10.2018 viisi vuotta! Lue tästä tarinamme.

 Eskola-talo

KIRJASTO

Eskolan kyläyhdistyksen oma kirjasto sijaitsee Eskola-talon yläkerrassa. Kirjaston yhteistyökumppanina toimii Kannuksen kaupunginkirjasto, jonka kokoelmia voi tarvittaessa lainata myös kyläyhdistyksen kirjaston kautta.

Kirjasto on avoinna lounasruokalan aukioloaikoina arkisin klo 10.45 - 13 (voit lainata ja palauttaa kirjat ruokalan kassalla).

 

KOKOUS- JA KOULUTUSTILA OIVALLUS sekä JUHLASALI NÄYTTÄMÖLLÄ

Eskola-talon vuokrattavista tiloista löytyvät videotykki ja äänentoistolaitteet, muista myös lounasruokala Pikku-Pässin tilauspalvelut! Liikuntasalia vuokrataan eri tarkoituksiin, mm. liikuntakerhoille ja kansalaisopiston piireille.

Varaukset puh. 045-1513244

 

VUOKRATTAVAT ASUNNOT

Eskolan Kyläpalvelu Oy vuokraa kolmea asuntoa Eskola-talon pihapiirissä. Asuntoihin on tehty kylpyhuoneremontit ja pintaremonttia pari vuotta sitten. Tiedustele puh. 045-1513244.

 

Eskola-talon henkilökunta

 henkilökunta

 

 

 

Veturitalli - Eskolan kylätalo

Pinolankatu 1, 69150 Eskola

Kylätaloksi remontoidun veturitallin maamerkkinä on vanha höyryveturi, jonka perässä on kämppävaunu. Veturitalli on kylän yhdistysten kokoontumistila ja kuntouttavan työtoiminnan tukikohta. Eskolan kylätalolla järjestetään myös kansalaisopiston kursseja ja sitä voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin. Myös kylätalon verstastilat ovat vuokrattavissa. Tiedustelut kyläyhdistyksen numerosta 044 947 9102 tai eskolan.kyla(at)kotinet.com.

 veturitalli

KYLÄYMPÄRISTÖN KUNTOUTTAVA TYÖTOIMINTA

Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja p. 041 580 1514