Miten kyläsi palvelut voivat?

Minne laitan lapseni hoitoon? Mistä siivousapua tai päivän lämmin ateria? Katosiko kyläkauppakin? Emme enää näe toisiamme. Kannattaako kylässä edes asua?

Älä vaivu epätoivoon - kylässä on mahdollisuus!

Eskolan kylällä Kannuksessa on alettu järjestää kyläpalveluita itse, omin voimin, ja kokemukset ovat olleet erittäin posiiivisia.

Tässä vain muutamia saavutettuja hyötyjä:

  • Lapsiperheiden kyläasumisen tukeminen
  • Iäkkäiden kotona asumisen mahdollistaminen pidempään
  • Uuden yhteisöllisen kohtaamispaikan syntyminen
  • Kylän elinkelpoisuuden paraneminen

Miten saimme tämän aikaan? - Kerromme mielellämme!

Eskolassa toimii paitsi kyläpalvelukeskus, myös kaikille lähipalveluiden kehittämisestä kiinnostuneille tarkoitettu opastuskeskus: Tervetuloa Eskola-talolle, missä voit nähdä toimintaamme paikan päällä. Pidämme lähipalveluiden kehittämiseen ja järjestämiseen liittyviä luentoja, pohjaten omiin kokemuksiimme.  Luento voidaan yhdistää kierrokseen Eskola-talolla tai voimme tulla omaan tilaisuuteenne kertomaan teitä kiinnostavasta osa-alueesta/alueista (myös etäyhteyksien kautta). Luentomaksut käytetään kylämme palvelutoiminnan hyväksi. Eskola-talolta on mahdollisuus varata myös kokoustilat ja lounas/kahvitus.

Tiedustelut: Eskolan Kyläpalvelu Oy

p. 045-1513244 tai kylapalvelukeskus(at)kotinet.com

Luentopalveluita voi tilata myös Opastava Yhteisö -hankkeen kautta numerosta 044-9479102, palvelevayhteiso(at)saunalahti.fi.

Kyläpalvelukeskus Eskola-talo

Eskola-talo, Koulutie 3, 69150 ESKOLA