Eskolan Kyläpalvelu Oy

Eskolan Kyläpalvelu Oy on yli 130 osakkeenomistajan - nykyisten ja entisten kyläläisten sekä muiden kannattajien - omistama monipalveluyritys. Yhteiskunnallinen yrityksemme toimii 100% kylän palveluiden hyväksi, ja on kylien itse tuotettujen palveluiden edelläkävijä. Tavoitteenamme on tuottaa Eskolaan sellaisia palveluita, mitä kyläläiset tarvitsevat. Tarjoamme myös luento- ja opaspalveluitalähipalveluiden kehittämisestä. Toimipisteemme sijaitsee Eskola-talolla, kylän monipalvelupisteessä. Tervetuloa!

Palveluita koskevat tiedustelut Eskolan Kyläpalvelu Oy:n numerosta p. 045 1513 244 tai suoraan esim. päiväkodilta tai keittiöltä.

Eskolan Kyläpalvelu Oy täytti 13.10.2018 viisi vuotta! Lue tästä tarinamme.

Eskola-talo

Koulutie 3, 69150 Eskola (ent. Hanhinevan koulu)

Eskola-talo on monipuolinen kehittyvä palvelukokonaisuus. Kattomme alta löydät Lounasruokala Pikku-Pässin, Tenavatallin päiväkodin, kyläkirjaston, koululaisryhmän, Smartpost-automaatin ja kyläpalvelutoimiston, josta saat tietoa mm. kotipalvelusta. Tervetuloa!

Aukiolot

Lounasruokala Pikku-Pässi ark. 10.45 - 13

Pikku-Pässin kioski ark. 10-15

Smartpost-automaatti ark. 8-18

 

 Eskola-talo

KOULU

Eskolan toimipiste on osa Lapinjärven kunnallista koulua. Esikoululaisista kuutosluokkalaisiin koostuva koululaisryhmä opiskelee Eskola-talon yläkerrassa sijaitsevissa luokissa kokoaikaisen opettajan ja koulunkäynninohjaajan avulla. Koulussa ovat vahvasti läsnä digitekniikka ja etäyhteydet, mutta myös perinteinen opetus lähiympäristöä hyödyntäen. Toimipiste on osa kolmevuotista (2018-2021) kokeilua, jossa mobiilikoulua kokeillaan ratkaisuksi pienten kouluyksiköiden säilymisessä. Tiedustelut ja oppilaaksiotto: Lapinjärven sivistystoimi

 

KIRJASTO

Eskolan kyläyhdistyksen omistama kirjasto sijaitsee Eskola-talon yläkerrassa. Kirjaston yhteistyökumppanina toimii Kannuksen kaupunginkirjasto, jonka kokoelmia voi tarvittaessa lainata myös kyläyhdistyksen kirjaston kautta.

Kirjasto on avoinna lounasruokalan aukioloaikoina arkisin klo 10.45 - 13 (voit lainata ja palauttaa kirjat ruokalan kassalla).

 

KOKOUS- JA KOULUTUSTILA OIVALLUS sekä JUHLASALI NÄYTTÄMÖLLÄ

Eskola-talon vuokrattavista tiloista löytyvät videotykki ja äänentoistolaitteet, muista myös lounasruokala Pikku-Pässin tilauspalvelut! Liikuntasalia vuokrataan eri tarkoituksiin, mm. liikuntakerhoille ja kansalaisopiston piireille.

Varaukset puh. 045-1513244

 

VUOKRATTAVAT ASUNNOT

Eskolan Kyläpalvelu Oy vuokraa kolmea asuntoa Eskola-talon pihapiirissä. Asuntoihin on tehty kylpyhuoneremontit ja pintaremonttia pari vuotta sitten. Tiedustele puh. 045-1513244.

 

 

 

Eskola-talon henkilökuntaHenkilökuntaa Eskola-talolla: Ylh. vas. koulunkäynnin ohjaaja Piia Nätti (Lapinjärven kunta), projektipäällikkö Miia Tiilikainen (Eskolan Kyläyhdistys ry), Marjo Järvenoja, kotipalvelutyöntekijä (Eskolan Kyläpalvelu Oy) ja kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja (Eskolan Kyläyhdistys ry), Teija Jämsä, kokki (Eskolan Kyläpalvelu Oy) ja Tiina Kuusiluoma, luokanopettaja (Lapinjärven kunta). Alarivissä vas. Jonna Keski-Petäjä, palvelutyöntekijä, Tero Pökkylä, päivähoidon esimies ja Taru Peltokorpi, lähihoitaja (Eskolan Kyläpalvelu Oy).