Vuoden 2021 näytelmä on

UNOHDETTUJA ASIOITA

Onnilla ei mene hyvin, ei alkuunkaan. Ihan kuin työttömyydessä ei olisi tarpeeksi, perhe järjestää yllätyksen toisensa perään. Kuinka paljon draamaa voikaan yhden miehen elämään mahtua! Kirsikkana kakun päällä on anoppi, jonka omaishoitajaksi Onni joutuu olosuhteitten pakosta ja ehdottomasti vastoin toiveitaan. Vaan muistamaton mummo saattaakin muistuttaa niistä unohdetuista asioista, jotka elämässä ovat kaikkein tärkeimpiä… Näytelmä ei väistä vaikeitakaan teemoja, mutta päällimmäisenä kulkee tuttuun tapaan hurtti huumori. Arto Ojakankaan (1954-2020) käsikirjoituksen on sovittanut näyttämölle Eskolan kesäteatterin työryhmä.

Näytelmän ensi-ilta on 13.7., viimeinen näytös 1.8.

Liput esitykseen ovat varattavissa. Noudatamme huolellisesti voimassa olevia rajoituksia, jotka voivat vaikuttaa muun muassa kerralla näytökseen otettavaan katsojamäärään.

Eskolan kesäteatterin tuottaa Eskolan Kyläyhdistys ry.

Muista myös teatteripakettimme! Teatteriruokailuista vastaa perinteiseen tapaan Eskolan Kyläpalvelu Oy ja Lounasruokala Pikku-Pässi.

Tervetuloa viihtymään suosittuun kesäteatteriimme!

 

Tulossa myöhemmin:

OSUUSKAUPAN MARIA

Täysin uusi versio Eskolan kesäteatterin suosikkinäytelmästä!

Käsikirjoittaja: Arto Ojakangas

Kylän osuuskauppa tarvitsee uutta työvoimaa! Entinen piikatyttö Maria ja köyhän talon Paavo aloittavat uuden uran kaupan alalla. Aivan kaikkia ei työntekijöiden valinta vakuuta, vaikka joku ottaakin uuden myyjätytön vastaan varsin mielissään. Seuraa tapahtumien sarja, josta saa koko kylä puheenaihetta – ja yleisö naurunaihetta! Näytelmä sijoittuu 1930-luvun pyörteisiin, ja on paitsi hupaisaa huvittelua, myös tarkkasilmäistä ajankuvaa maaseudun murroskaudesta.