Koronaviruksen aiheuttamia muutoksia Eskolassa

Päivitämme tähän uutiseen Eskolaa koskevia koronavirusta koskevia tiedotteita. Ensisijaisesti tulee noudattaa hallituksen ja kunnan asettamia ohjeita.

Koulu ja päiväkoti ovat palanneet normaaliin 14.5. alkaen. Ne tiedottavat omalta osaltaan niiltä osin kuin on tarpeellista.

Soiten uutisista löydät alueen koronatiedot.

Eskolan Kyläyhdistys ry:n vuosikokous järjestetään kesäteatterilla 1.6. klo 19.00, Eskolan Kehitys Oy:n yhtiökokous ja Eskolan Kyläpalvelu Oy:n yhtiökokous myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana. 

Eskolan Kyläpalvelu Oy palvelee toistaiseksi asiakkaat normaalisti, mutta lounasruokalassa ruokaileminen ei ole vielä mahdollista. Ruokaa on mahdollista tilata kotiin, lisäksi voit noutaa lounasta Eskola-talolta. Tilaukset ennakkoon, p. 045-1798883 tai kotipalvelun numerosta 041-5801514 (katso ruokalista Pikku-Pässin sivuilta). Kioski on edelleen avoinna, klo 9.00-14.00, myös kotipalvelu toimii normaalisti. Lounasruokala Pikku-Pässi avaa ovensa heti, kun se on hallituksen ohjeistuksen mukaan mahdollista, näillä näkymin siis 1.6.

Haluamme huomauttaa, että Eskola-talolla tulee asioida vain terveenä. Jos sinulla on flunssan oireita, ethän asioi Eskola-talolla lainkaan, sillä meillä käy paljon riskiryhmiin kuuluvia ihmisiä. Päiväkotia koskien on oma ohjeistuksensa, joka on jaettu erikseen vanhemmille.

Eskolan kesäteatterin näytelmä Osuuskaupan Maria on siirretty kesälle 2021.

Päivitämme tietoa tälle sivulle tilanteen muuttuessa.

Päivitetty 19.5.2020